2016. december 25., vasárnap

Könyvek a fa alatt - 2016

Nos, az idei termés is igen szemrevalóra sikeredett, én pedig a nap folyamán alig vártam, hogy dicsekedhessek vele az olvasóimnak, ám ez mégis mára csúszott. 

Elsősorban muszáj megemlítenem, hogy a hőn áhított Harry Potter és az Elátkozott Gyermek végre nekem is megtalálható a magánkönyvtáramban, Móninak és Andrisnak köszönhetően. Nagyon örültem, amikor kibontottam a csomagot, és ez a gyönyörűség nézett velem szembe. Sok negatív értékelést olvastam már róla, de ez engem nem tántorít el, el fogom olvasni, Potterből sosem elég. 

A Vérmacskák sorozat is végre teljes lett, Anyunak és Csabinak köszönhetően, ugyanis tőlük kaptam a hiányzó két kötetet. 

Emellett gazdagodtam még egy No és én-nel, ami azért öröm, mert megvolt már valamikor, de sajnos meg kellett tőle válnom - ez most kárpótolt. 

Anne az élet iskolájában és a Szívtelen a másik két kötet, aminek igazán örültem, hiszen mindkettő sorozatot nagyon szeretem, végre megvannak ezek is. :)

Az Árnyvadász Akadémiából már csak kettő hiányzik, a Vihartáncos pedig nagyon rég érdekel már. Az Ostrom és Vihar valószínűleg cserekönyv lesz, szeretetcsomaggal érkezett a Könyvmolyképző Kiadótól, ám mivel egy trilógia második kötete, az első sincs meg, és annyira nem is mozgat, ezért cserélem majd valamire, ami viszont igen. 

Emellett egyébként a testvérem meglepett egy LED-es olvasólámpával, így ha a lányok alszanak, de én mégsem szeretném őket ott hagyni a szobában, tudok mellettük olvasni a sötétben. :) Szuper, mert korábban vettem már magamnak egy kis felcsíptethetős olvasólámpát, de nem bizonyult tökéletesnek, mert vagy leesett, vagy nem világította meg rendesen az oldalt, ez viszont tökéletes! 

Szóval a lehető legjobb könyveket hozta a Jézuska, vigyorogva sétálok el minden alkalommal a könyvkupac mellett. :D


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése