2016. december 23., péntek

Gary Chapman Magyarországra jön, Coffee pedig majd' kiugrik a bőréből

Néhány könyvét olvastam már Gary Chapmannek, és írtam is róluk a blogban. Pár napja kapott szárnyra a hír a Harmat Kiadó Facebook-oldalán, hogy a pszichológus, családterapeuta Magyarországra utazik, s Az 5 szeretetnyelv weboldalon tegnap elindult a visszaszámlálás is! 
Szóval az van, hogy nálunk napok óta minden délután feljön a téma: a pécsi előadásra el kellene mennünk. Szerencsére a férjem is egyetért, olvasta Az 5 szeretetnyelv - Férfiaknak című könyvet (amelyről egyébként írtam is a Harmat Kiadó könyvajánló blogjába). 

Persze azonnal vaskos nyelvkönyveket fogtam a kezembe, hogy én majd jól megtanulok nulláról perfect angolul márciusig, a férjem pedig kivette őket a kezemből, és nevetett. Azon kívül ugyanis, hogy a World of Warcraftban és a League of Legendsben jól megismert "noob", "gtfo" és társait előszeretettel használom, semmit nem tudok angolul, csupán a Lilkó által előszeretettel dúdolt dalocskát (Daddy finger, daddy finger, where are you?...), és nem hiszem, hogy mélyen szántó beszélgetés kerekedne abból, ha elénekelném Chapmannek. 

Miután felvetettem az angol gyorstalpaló ötletét az ismerőseim körében, Ibolya (a Harmat Kiadó PR managere) megnyugtatott, hogy lesz tolmács, nem kell azonnal amerikait faragnom magamból. 

A jegyek már megvásárolhatóak elővételben, s hogy ezzel segítsek, íme a linkek: 

Ki megy valamelyik előadásra? Melyikre? Mi Pécsett tuti ott leszünk!

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése