2012. december 30., vasárnap

Könyvek a fa alatt


Jó az, ha a család tudja, hogy könyvmoly vagyok. :) 


Bár a legszebb karácsonyfa alatt lett volna, de ezt most így sikerült lefényképezni. Rengeteg gyönyörű könyvet és könyvjelzőt kaptam. Volt, amit barátnőktől, volt, amit családtól.
Barátnőimtől kaptam az Éjsötét szeretőt, az Inni és élni hagyni, a Csitt,csitt és a Jadviga párnája könyveket. Emellett a sok szép könyvjelzőt, képeslapot, teát is. Külön öröm volt Nikitől a béka és a kék-zöld csillámporos képeslap, amit a munkahelyemen bontottam ki, és szerencsésen összecsillámoztam az asztalt. 
Az Éhezők Viadalás fém könyvjelzőmet már el akarták seftelni velem, de sziklaszilárdan védtem, és mondtam, hogy nem adom én azt senkinek! :) 

Az én drága testvéremtől eszméletlen jó könyveket kaptam, nem is tudom, melyiknek álljak neki... :) Tőle van a Rubinvörös, A Szent Johanna gimi 1., és Coelho. Anyuék ezt még megtoldták egy Bukowskival, ami azért volt jó választás, mert hetek óta Bukowskit akarok olvasni, csak itthon nem volt egy darab sem. 

A legnagyobb meglepetés apósjelöltem volt, akitől megkaptam két hiányzó HP-részt. Eleinte nem is tudtam felfogni, hogy külön Tőle kaptam ajándékot, utána azt nem tudtam felfogni, hogy bele is írt nekem a könyvbe, amivel azt érte el, hogy még nagyobb kincs lett ez az 5. és 6. rész. :)

Párom testvére, és az ő párja Alexandra könyvutalvánnyal leptek meg engem és Csabit is, amit természetesen gyorsan elköltöttünk (a karácsonyi könyvek mellé járó kuponokkal együtt), s egy bizonyos összeggel nagymamám is hozzájárult a könyves karácsonyomhoz. Így még hat szégyellem magam könyvet sikerült beszerezni 27-én, karácsonyi pénzből. 
Tehát a lista, amik az idei karácsonyomat feldobták:

J.R. Ward: Éjsötét szerető
Charlaine Harris: Inni és élni hagyni
Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt
Závada Pál: Jadviga párnája
Kertsin Gier: Rubinvörös
Leiner Laura: A Szent Johanna gimi 1. 
Paulo Coelho: A zarándoklat
Charles Bukowski: Forró vízi zene 
J.K. Rowling: Harry Potter és a Főnix Rendje
J.K. Rowling: Harry Potter és a Halál Ereklyéi
Varró Dániel: Túl a Maszat-hegyen
Kendare Blake: Vérbe öltözött Anna
Cassandra Clare: Hamuváros
Lauren Kate: Passion
Veronica Roth: A beavatott
Michael Macauley: Örökség-almanach 

Karácsonyi ajándékként ott várt rám a fa alatt még egy meleg, puha köntös, egy gyönyörű fehér táska és egy androidos telefon is. 
Természetesen apu sem maradt könyvek nélkül, ugyanis én - szorgos könyvmoly lévén - két Asimov kötettel leptem meg idén. Szerintem már megszokta, hogy minden évben könyvet kap tőlem. :D 

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése