2017. szeptember 22., péntek

Könyves újdonság Magyarországon - amit most meg is nyerhetsz!

A napokban tudtam meg, hogy a Book A Sloth Club szeretné Magyarországon bevezetni a külföldön nagy sikert aratott Subscription Boxokat. Valószínűleg sokan vagytok, akiknek ismeretlen ez a kifejezés - semmi gond, néhány napja még én is így voltam vele, ez a poszt azonban segítségetekre lesz, hogy kicsit jobban eligazodjatok a témában. A Subscription Boxok úgy működnek, mint egy magazin, vagy egy könyvklub. Aki előfizet rá, rendszeresen (tervek szerint havonta) kapja a dobozt. Létezik a könyves mellett például kozmetikumokkal foglalkozó doboz, sőt, némi utánaolvasás következményeképpen megismerhettem a "kézműves" dobozt is, ám itthon könyves dobozt egyelőre nem lehetett kapni, jóllehet, más országokban már rég nagy népszerűségnek örvend, több oldal is foglalkozik vele. Ilyen például az OwlCrate, amely oldalon képeket, videókat és (angol nyelvű) leírást találhattok arról, mi ez tulajdonképpen. 

Tehát egy doboz, egy aktuális, friss könyvvel és jópár könyves aprósággal, amelyek még élvezhetőbbé teszik az olvasással töltött időt. Youtubera beírva akár az "owlcrate", akár a "subscription box" kifejezést, sok-sok videót találtok, amelyben a lelkes előfizetők boldogan fedezik fel a saját dobozuk tartalmát. 


Nagyon örülök ennek a lehetőségnek, ugyanis még ha a külföldi rendeléssel el is boldogulok, nem venném igazán hasznát egy angol nyelvű könyvnek. Ez a lehetőség kedvez azoknak, akik nem szoktak idegen nyelven olvasni, vagy azoknak, akik nem tudnak/nem szeretnek külföldről csomagot rendelni. Mindenképp érdekes újdonság, pláne, hogy könyves. :) 

A Book a Sloth Clubnak egyébként létezik már  Facebook-oldala, Instagramja, Twittere és saját weboldala is, utóbbin pedig érdemes előregisztrálni, ugyanis akik ezt megteszik, azok között egy ingyen dobozt sorsolnak ki az induláskor. 

Ne maradjatok le! Az előregisztráció végső határideje október 6., a sorsolás pedig október 7-én történik meg. Sok sikert mindenkinek! ;) 


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése