2011. december 24., szombat

Megjött a Jézuska

Nos, nem sorolnám fel, hogy miket hozott nekem Jézuska, mivel ez egy könyves blog, ezért csak a könyvekről beszélek. Fülig ér a szám, szó szerint. De tényleg, úgy igazán... 
Két könyvet kaptam tesómtól karácsonyra:
Christopher Paolini: Eragon
Sarah Blakley-Cartwright: A lány és a farkas

Hmm... Jó választás, mindkettő! Mivel mindkettőre régóta fáj már a fogam. :)

Azért hatalmas öröm ez nekem, mert Paolini könyvét már olvastam, még nagyon régen, talán 4 éve. Emlékszem, nem tudtam letenni, annyira tetszett. Még akkor megfogadtam, hogy egyszer megveszem magamnak, és a többi részét is, mert az én polcomon sokkal jobban mutatna, mint a könyvesboltok polcain. Valamiért mindig elmaradt: másikat vettem inkább, nem volt elég pénzem, estébé... Most pedig végre itt tartom a kezemben, és a sajátom! 

A másik A lány és a farkas. Filmben láttam már, és amikor kiadta a Könyvmolyképző, már akkor terveztem a megvásárlást, de itt is úgy voltam, mint Eragonnal, hogy valamiért mindig másik könyvre esett a választás, ha könyvesboltban jártam. Most nagy a boldogság, hatalmas a vigyor a számon, és neki is esek mindkettőnek.

Mellesleg bátyám idén nagyon könyvkarácsony hangulatban volt, anyunak is könyveket vett, egy Nora Robertset és egy Jill Mansellt. Jóóó választás, Jill Mansellre azt hiszem, én is le fogok csapni. Lehet, hogy még Nora Robertsre is, kikapcsolódásnak nem rossz. Jöjjön róluk is egy kép!

Békés, meghitt, könyvekben gazdag karácsonyi ünnepeket kívánok családomnak, barátaimnak, szeretteimnek, ismerőseimnek és a blogom olvasóinak! :) 

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése