2018. március 25., vasárnap

Nagy változás a blog életében

Sziasztok!
Rendhagyó poszt következik, amelyben nem a könyvek, hanem A másik világ blog kapja a főszerepet. 
Június 22-én lesz a blog 7 éves, s túl vagyunk több, mint 350 bejegyzésen, 100 recenziós könyvön, 5 interjún, a napokban pedig átléptük a 200.000 látogatót. A blogon több, mint 100, a blog Facebook oldalán pedig több, mint 470 követőt tudhat magáénak A másik világ. 
Köszönöm Nektek, hogy olvastok! :) 

Olyan lépésre szántam el magam, ami a hét év alatt egyszer sem jutott eszembe korábban. Úgy döntöttem, beengedek valakit az én másik világom titkos szobáiba, mostantól tehát nem csak az én recenzióimat, könyvajánlóimat olvashatjátok a blogon. 
Azért most jött el az idő, mert eddig nem találtam - nem is kerestem - olyan embert, akivel osztoztam volna azon, ami hét év alatt annyira a szívemhez nőtt, az én ízlésemre formálódott, és teljesen az enyém volt. 


Köszöntöm a blogon Pannonfatert, akinek a nyers, szókimondó, határt feszegető stílusa valószínűleg tökéletesen kiegészíti majd az én visszafogott, "sok mindenért rajongó" hozzáállásomat. Rengeteg dolgot hasonlóképpen látunk a világban, az irodalom viszont rendszeresen jó vitaalap kettőnk között, ugyanis mostanáig ebben a világban két különböző területen éltünk, léteztünk, teljesen más műfajú könyvekkel ismerkedtünk.

Bízom benne, hogy számotokra is ugyanolyan öröm lesz Pannonfater megjelenése, mint amekkora most az én örömöm. :)

/Coffee/

2 megjegyzés :

  1. Sziasztok!
    Köazönöm Coffeenak, hogy beengedett ebbe a kis álomvilágba, megtisztelő.
    Azt hiszem, én a Genyómanócska szerepét fogom betölteni eme meseországban:-D
    Üdvözlök mindenkit, ezennel beindul a közös munka a közös szerelmünkért, a KÖNYVÉRT.

    VálaszTörlés