2017. október 13., péntek

Most megmutatom, mit rejt a Book A Sloth Club mintadoboza, s kaptok tőlem egy 10%-os kuponkódot az első rendeléshez!

A hét elején érkezett hozzám a Book A Sloth Club mintadoboza. Izgatottan vártam már, mert igazán kíváncsi voltam, mi lehet a doboz tartalma. Amikor felnyitottam, szembesültem a sok szépséggel. A csomagbontásról fotókat készítettem, hogy ti is lássátok a tartalmát. 


A rendelhető dobozok hasonló ajándékokat, apróságokat rejtenek majd, ám a Book A Sloth Club hangsúlyozza, nem csupán ennyi lesz megtalálható bennük, azokat magyar készítők kézműves termékeikkel is kibővítik, ráadásul sokkal témaorientáltabb lesz, tartalmuk lényegesen jobban fog hasonlítani a külföldi dobozok tartalmához. A lényeg: igazán érdemes  hamar lecsapni rá, mert az első körben csak 100 doboz lesz megvásárolható. 


Ahogy felnyitottam a dobozt, igazán kellemes illatok csapták meg az orromat, s már akkor mondtam a férjemnek: ez már rossz nem lehet!Ami először feltűnt, az az, hogy a lehetőségekhez mérten igen környezettudatos csomagolást használt a Book A Sloth Club. Számomra ez egyáltalán nem mellékes, és öröm volt látni, hogy két apróság zacskós csomagolásán kívül nincsen más műanyag hulladék. 

A mintacsomagunk az "Állati csomag" témamegjelölést kapta. Nem ok nélkül, a könyv ugyanis, amelyet rejtegetett, Lauren Fern Watt: Egy kuyta bakancslistája című könyv volt, ez a Libri gondozásában jelent meg (bolti ára: 3499 Ft). Itt hangsúlyoznám, hogy Molyon utánanézve, ez egy népszerű, várt és jó értékelést kapott kötet, a molyok csillagozásainak összesítője 95%-ot mutat. Számomra - a hulladékmentesség után - ez volt a második pozitívum, ami igazán szimpatikus volt, hiszen nincs az az érzés, hogy valami olyasmit akarnak eladni zsákbamacskaként, amit egyébként nem vennénk meg.A könyvet kísérte az író levele, amit még gyenge angollal is megmosolyogtam. :) Imádtam, és szerintem ezt fogom a könyvhöz könyvjelzőként használni, habár... 

...csodaszép kutyamancsos, mágneses könyvjelző is járt a bizonyos "bakancslista" mellé, ami a Book A Sloth Club szerint - és szerintünk is ;) - elengedhetetlen kelléke egy állati jó kikapcsolódásnak egy állati jó könyvvel. (Itt jegyezném meg, a papír, amelyen a doboz tartalmának listája szerepel, szintén mancsos mintázatú - imádtam!)

A kutyás könyv, levél és könyvjelző mellé egy állati képeslap is dukál, ráadásul borzasztó cuki, amit a kicsi lányom rögtön el is vett, közölve, hogy ez biztosan az övé, itt valami tévedés történt. Nem keseredtem el - annyira -, hiszen maradt nekem is két képeslap, két Roald Dahl könyvborítóval a hátlapján, ezzel tisztelegve az író előtt, aki most lenne 101 éves (s mind tudjuk, a 101-es szám hogy jön az állati csomaghoz... :)))Kaptunk a könyv mellé egy csomag isteni illatú, vadcseresznye ízű gyümölcsteát, aminél külön öröm, hogy hazai termék. Azt hiszem, egy igazi könyvmoly egy jó teának nem tud ellenállni - nekem eddig sikerült, a poszt megírása utáni első tettem lesz megkóstolni ezt a finomságot. A tea mellől a teasütemény sem hiányozhatott. A sárga "teniszlabda" valódi fejtörést okozott, hogy mi is az tulajdonképpen. Ami egyértelmű volt: ő árasztja magából a kellemes citromillatot. Megtapogatva már volt egy tippem, s némi utánajárással sikerült is beigazolni ezt a megérzést: fürdőbomba. (Érdekesség, hogy a poszt írása közben kitettem magam elé az asztalra, bejött a négyéves kislányom, s egyből rákérdezett: "Mi ez, fürdőbomba?" - Tehát, csak nekem kellett ezen egy napig gondolkodnom. :)) 

A Book A Sloth Club matrica már csak hab volt a tortán, két kicsi gyerek mellett a matrica úgy kell nekünk, mint éhezőnek a kenyér. Egy mondattal: imádtam az egész dobozt! Ne feledjétek: ez nem teljes értékű doboz, ennél többet fognak a megvásárolhatók tartalmazni, azok már magyar kézműves termékekkel is bővítve lesznek. 

Érdekel? Szeretnél lefaragni az árából? Egy egyedi kuponkódot ajándékozok most Nektek, amely beírásával az első dobozotokhoz 10%-kal olcsóbban juthattok hozzá. Többen is felhasználhatjátok, de ne feledjétek: összesen 100 db doboz lesz elérhető! 

A kód: 
VK5GC3F9LZTS


A Book A Sloth Club nyitott volt a bloggerek és vloggerek ötleteire, nagyon pozitív róluk a véleményem. Minden ötletet és felvetést átgondoltak, akadtak a visszajelzések alapján módosítások is (árcsökkenés, csomagszállítási lehetőségek bővítése), semmit nem hárítottak azonnal.

Az első doboz témája: Álom és Varázslat
Megvásárolható október 13-tól november 5-ig. 
Ha rendelnél, megteheted ITT

Dobozok árai: 
1 doboz: 6.990 Ft 
3 hónap: 19.990 Ft 
6 hónap: 39.990 Ft
12 hónap: 76.990 Ft


A blogbejegyzés megszületését az írás alatt elmajszolt teasüteménnyel a Book A Sloth Club támogatta, amit ezúton hálásan köszönök nekik - ahogy a mintacsomag minden más elemét is! ♥ 

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése